Evenementen

 • Heilige Bloedprocessie
  Onze-Lieve-Heer-Hemelvaart, 14/5
  De processie herdenkt al meer dan acht eeuwen de aankomst in de stad van een vaas met enkele druppels van het bloed van Jezus. De processie is een religieuze optocht die bestaat uit een lange stoet van grote praalwagens, waarop scènes uit het Oude en het Nieuwe Testament uitgebeeld worden, en honderden figuranten.
  Plaats : Brugse binnenstad.
 • Feest in het park
  jaarlijks wereldfeest met Zuiderse markt, workshops en wereldmuziek. Gratis toegang. Minnewaterpark, op 5 min wandelen van onze B&B
 • Klinkende kroegen
  Elke woensdag in juli en augustus
  2 maanden lang elke woensdagavond liveoptredens, maximum 3 optredens of kroegen per avond. Klinkend kroegplezier gegarandeerd, telkens tussen 20.00u en 24.00u. Gratis natuurlijk!
 • Zandfeesten
  De Brugse Zandfeesten staan voor de grootste antiek- en brocantemarkt van Vlaanderen, die zowel de gepassioneerde verzamelaar als de geïnteresseerde dagjesbezoeker weet te bekoren.Wat is er leuker dan heerlijk langs een brocante-, en antiek rommelmarkt te kuieren in het wondermooie Brugge. Een echte aanrader voor de liefhebber!
 • Cactusfestival
  Muziekfestival in het Minnewaterpark op 5 minuten wandelen van onze B&B. Klik hier voor meer info
 • Moods
  25 juli tot 7 augustus
  Jaarlijks muziekfestival; het wereldvermaarde decor van de historische binnenstad van Brugge als unieke locatie voor concerten. Moods! is een sfeerfestival met een mix van zowel gratis als betalende concerten.

Genieten en beleven

De stad Brugge heeft veel te bieden. Cultuur, een rijke geschiedenis, gastronomie en gezelligheid gaan hand in hand.

Als u bij ons logeert kan u dat allemaal combineren met zalig slapen, heerlijk ontbijten, een huiselijke sfeer, een persoonlijke service en genieten in de tuin en langs het zwembad.

Het stadscentrum bevindt zich op 15 min wandelafstand van onze B&B. Vraag naar onze tips voor een geslaagd stadsbezoek en/of weekend.

IN DE OMGEVING

 • Brugse Ommeland: fietsroutes starten in de buurt van onze b&b, fietsen ter beschikking en fietskaarten op aanvraag. Indien u uw eigen fietsen meebrengt, kan u ze veilig stallen in onze afgesloten fietsenberging. Voor dagtochten kan u bij ons ook een lunchpakket bestellen.
 • Damme, tussen Brugge en de zee, blijft een aanrader voor een dagtrip. Het lieflijke stadje Damme heeft een groot hart en laat u graag delen in zijn overvloed. U kunt er genieten van de vlakke polders, de wuivende populieren langs de vaart, je vindt er lekker eten, statige gebouwen en interessante musea! Bovendien is, Uilenpiegel getrouw, een kwinkslag nooit ver weg!
 • De kust ! Wat er zoal te beleven valt? In één woord: alles! En dat gaat van verteer en vertier, over shoppen en hoppen, tot volop ruimte aan land of bij het zilte water. Voor iedereen: oudere of jongere volwassenen en net zo goed voor kinderen. Klik hier voor meer info over de kust en klik hier voor meer info over Damme
 • Damme Golf & Country Club is een golfclub met 27 holes. De Championship Course en de President's Nine zijn bekroonde golfbanen. Er is ook een Compact Course waardoor startende golfers hier ook gemakkelijk hun weg vinden. Klik hier voor meer info